Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η συλλογή διηγημάτων της Λέσχης μας!

(.....Μου π*δ*ξ*τε την ιδέα! Σας έφερα εδώ ό,τι μπορεί να βάλει ανθρώπου νους। Γοργόνες που πάνε στο γυναικολόγο, νησιά μικρά όσο ένα πλυντήριο, ψιλικατζήδες μαμάκηδες, πολυκαταστήματα και τραγούδια της Θείας Λένας, τον ίδιο τον Personal Jesus, αιμοσταγείς πιανίστες, ασθμαίνοντες αγγελιοφόρους, αλβανούς απόφοιτους του Ελληνισμού, τον Οιδίποδα να αγναντεύει τον Καιάδα, ανάσες δυσβάσταχτες υπό τους ήχους Ηeavy Μetal, το ρολόι του πατέρα μου, ακόμα και την απόλυτη μέρα. Τι άλλο θέλετε πια για να ‘στε ευχαριστημένοι;)



2 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος,

    Αν κάποιος επέλεξε το βιβλίο «Γράψε Σβήσε» της λέσχης δημιουργικής γραφής ΓΟΜΟΛΑΣΤΙΧΑ σαν δώρο ή σαν ανάγνωσμα για τις γιορτές τότε η επιλογή του θα τον ανταμείψει. Στη συλλογή συνυπάρχουν αρμονικά διάφορες συγγραφικές τάσεις, όπως πχ γυναίκες συγγραφείς (σε ορισμένες περιπτώσεις καλυμμένες πίσω από ανδρικά ονοματεπώνυμα) που παρουσιάζουν με διεισδυτική ματιά, θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις γυναικείες διαχρονικές ανησυχίες. Επίσης για τους θαυμαστές των ιστοριών «τρόμου» και οριακών συμπεριφορών, υπάρχουν ιστορίες που θα καλύψουν τους φίλους του είδους είτε με «στυγερές» περιγραφές είτε με αλληγορικές τάσεις. Τέλος το κοινό των μυθιστορημάτων που βασίζονται σε στιγμιότυπα της καθημερινότητας ή σε «χαρακτήρες» που συναντάμε (ή «αποφεύγουμε»), οι αναγνώστες θα χαμογελάσουν με κάποιες ιστορίες που περιγράφουν την καθημερινότητά μας με συνετή υπερβολή «λατινοαμερικάνικης» συγγραφής ή με δημοσιογραφικού τύπου μεταφορική διάθεση.

    Οι συγγραφείς συστήνονται ως εργαζόμενοι που διαθέτουν τον ελεύθερο χρόνο τους και για τη συγγραφή μυθιστορημάτων. Στα πλαίσια της λέσχης τους αλληλοκρίνονται και αλληλοβοηθούνται στην προσπάθειά τους που ελπίζουμε να συνεχίσουν.

    Καλές Γιορτές σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ. Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή